Grunnet nye restriksjoner fra myndighetene holder restauranten midlertidig stengt til over nyttår.
Julemeny
Porchetta-smørbrød
Hjemmelaget italiensk ribberull og surkål. Servert på grillet brød (h)
195,-
Juletallerken
Porchetta, grov medisterkake og julepølse fra Strøm-Larsen. Serveres med hjemmelaget surkål, poteter, rørte tyttebær og julesaus (h,m)
395,-
Pinnekjøtt-tallerken
Serveres med julepølse, rotmos, poteter og sjy (h,m). Må forhåndsbestilles for min. 10 pers.
465,-
Klassisk riskrem
Serveres med rødsaus (m)
115,-
Hjemmelaget karamellpudding
Serveres med krem og karamellsaus (m)
115,-
Allergerner:
H: Hvete, HV: Havre B: Bygg, R:Rug SK: Skalldyr, E: Egg, F: Fisk ,L: Lupin, P: Peanøtter, V: Valnøtt, PI: Pinjekjerne, MA: Mandel, HS: Hasselnøtt, PN: Pistasjnøtter, PE: Pecannøtt, M: Melk, SO: Soya, Si: Selleri, SP: Sennep, SM: Sesamfrø, SR: Svoveldioksid/Sulfitter, BL: Bløtdyr
Julebord hos oss?
Vil du kombinere julemiddagen med et adrenalinfylt julebord på SNØ?
En frisk start med ski eller snowboard løfter både stemning og appetitt på julebordet.
Julelunsj & dessert + dagspass på SNØ fra 549,-/per pers
Julemiddag & dessert + dagspass på SNØ fra 749,-/per pers

Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy ditt julebord!
Kontakt oss på restaurant@spiserisno.no