Events


Afterwork på Spiseri Snø

En afterwork-fest er en perfekt mulighet for deg til å tømme tankene på slutten av nok en hektisk arbeidsuke. 

På Spiseri SNØ møtes mange for god mat og drikke, men aller mest for sosialt påfyll etter en faglig uke. 

Hva kan du forvente? Deilig musikk fra en dyktig DJ og hyggelig «kom som du er»-stemning i Norges mest unike setting. Du har full utsikt over skibakken og isklatreveggen på SNØ, dog langt unna kuldegradene. Her er det varmt og godt og åpen peis som brenner på ekte ved. 

Dette er afterwork på sitt beste. Hit er du hjertelig velkommen enten du kommer fra kontoret iført mørk dress, i snekkerbuksa med sagflis i sømmene, fra hjemmekontoret eller fra barnehagejobben i joggedress (med granbardusk i håret).

Book bord ved å trykke her eller ring +47 953 00 202.

Kickstart helgen med afterwork

Arbeidsuken er over, helgen står for tur, og du fortjener å slappe av og ha det gøy. Det er tiden for riste av deg ukens harde arbeid, og unne deg selv litt hygge med venner og kolleger. 

Cocktails, sosialt liv, DJs & spill 

Hva er oppskriften på en suksessfull afterwork-fest? Det er enkelt; musikk, gode drinker og hyggelig selskap. Og selvfølgelig sørger for vi for at våre shuffleboards klare for å bli spilt på. En innholdsrik fredagskveld garantert. DJen er på plass fra 17.00.

Får du vann i munnen av å tenke på to, tre glass med duggfrisk pils, forfriskende Mojito eller sprudlende rosé? Bartenderen står klar for å servere sammensetninger som ikke bare smaker godt, men som også ser lekre ut.

Når? Fredag 6. mai fra 17.00

Vil du bli med og oppleve de gode vibbene, den herlige stemningen og musikk som napper i rockefoten? Marker fredag 1. april i kalenderen. 

Praktiske tips: Spiseri Snø ligger i gangavstand fra Lørenskog stasjon, og i 2. etg inne på SNØ.

Et komplett kveldsprogram

Afterwork på restauranten på SNØ har alt du trenger for en morsom, men avslappet ettermiddag. Blir du sulten og vil ha noe å tygge på etter å ha kost deg med noen av dine favorittdrinker, kan du raskt glede smaksløkene dine. Restauranten er et ypperlig sted for en liten matbit eller for å nyte et større måltid. De serverer et rikt utvalg av «pizza slik pizza skal være», saftig burger og annen digg mat enten du er småsulten eller skrubbsulten. 

Etter litt mat og drikke er som regel neste steg å pumpe litt konkurranseinnstinkt rundt deres shuffleboards — og satse på seier, heder og ære. 

Kjøp billetter her.

Hjertelig velkommen til afterwork på Spiseri SNØ! 


Tidligere arrangementer

Årets best grunn til å velge Oslo på påskeaften 2022: After Ski på Spiseri Snø!

Rydd plass i kalenderen! Lurer du hvor tidenes fest finner sted etter en laaaang pandemi?
Look no further.

På påskeaften smeller det med skyhøy party- og trivselsfaktor på After Ski på Spiseri SNØ, 16. april 2022, fra kl. 18.00. 

Kom etter en dag i bakken på SNØ eller kom rett til festen etter duggfrisk pils i solveggen hjemme — du bestemmer; After Ski blir det uansett.

(PS: visste du at du får oppleve magi i tillegg? De har nemlig Nordlys i taket.).

«Det er det råeste jeg har opplevd!! Jeg tok med både kompiser og venninner, vi var litt usikre på om After Ski i byen ville bli det samme som på fjellet, men dra meg baklengs, det her var bedre!»

En ting en sikkert; billettene forsvinner nå i turbofart.
Blir du gira? Kjenner du After Ski-adrenalinet pumpe? Du kan sikre deg billetter nå for kun 200,-! Men vær raskt, de forsvinner fort.

Billetter kan du sikre deg her.

Du har sett det i Hemsedal, i Trysil, på Geilo, kanskje i Alpene… Nå får du det en hyggelig halvmeter utenfor hovedstaden. 

  • Skibriller på hodet
  • SWIX på kroppen
  • Boots på beina
  • Drikke i begge hendene
  • Dansing på bordene
  • Artister, DJs og overraskende underholdningsinnslag

… ja, du vet, After Ski på sitt beste — og den gode, bakoverlente gladfølelsen av musikk som gjør det umulig for rockefoten å stå stille. 

Når det kommer til After Ski i Oslo er Spiseri SNØ utvilsomt det største navnet. SNØ er fødestedet til innendørs ski- og snowboardglede i Norge, og Spiseri Snø har raskt blitt kongen og dronninga av både fest og After Ski i storbyen. 


After Ski i desember

I desember blir det afterski og storslått stemning på Bar Snø i 1. etasje på SNØ hver eneste lørdag. Ta på deg ditt kuleste skiantrekk og kom innom for å nyte god musikk og drikke. Baren åpner kl. 16:00 og DJ er på plass fra 17:00. Velkommen!

Inngang til afterski er gratis.

Inngang til snøsonen for å stå på ski/snowboard krever SNØpass eller medlemskap.
Det kjøper du her.
Julebordet på SNØ 3. desember

Overlat årets julebord til oss! Fredag 3. desember arrangeres årets råeste julebord på SNØ. Da blir det garantert storslått stemning (og hvit jul). Start kvelden med julebord-løype i alpintløypene, og konkurrer om å vinne fete premier. Når dere er ferdig i bakken blir det middag og show inne i varmen, og selvfølgelig afterski og DJ.

Program:
Kl. 18:00 | Ankomst SNØ i egen regi (transportmiddel: tog, bil eller buss)
Kl. 18:00-19:30 | Julebord-løype (alpint) med fete premier
Kl. 17:30-20:30 | DJ og Afterski-stemning i Bar Snø i 1. etg.
Kl. 20:30-00:00 | Dinner & show
Kl. 00:00 | Buss til Oslo sentrum

Pris:
1495,- per pers
Inkluderer leie av alpintutstyr, inngang til SNØ, deltakelse i skirenn, eget bord under middag og show, to enheter, afterski og DJ, samt buss til Oslo sentrum ved midnatt.

Påmelding:
Påmeldingen åpner 1. oktober kl. 12:00, og man melder seg på som samlet gruppe.
Kun få plasser igjen, første-til-mølla som gjelder!


Det er også mulig å booke julebord hos oss utenom denne datoen.
Ta kontakt på restaurant@spiserisno.no